maandag 27 december 2010

Sorry! 2010 (door TopCo)

Sorry! seems to be the hardest word.
It's sad, so sad
It's a sad, sad situation
And it's getting more and more absurd
It's sad, so sad
Why can't we talk it over
Oh it seems to me
That sorry! seems to be the hardest word.
1391


Het logje is te 'sad' volgens de ro-redacteur met de broek aan. Daarom  als toegift een melige voorpagina-foto van Trouw van 27-12-2010. Is de hoofdredacteur op wintersport? WAARSCHUWING: Een Hond!!!


2 opmerkingen:

  1. Mooi CoW.

    Ik voel me nu een beetje triest want ik had een mooie lange reactie voor Margreet op haar laatste logje gemaakt maar die kreeg ik niet geplaatst omdat ze hem verwijderd had ondertussen.
    Ik had hem niet gesaved ook dus jammer dat Margreet hem niet heeft kunnen lezen, had haar misschien opgebeurd.

    Willie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het wordt nog wat met zoveel eigenreacties. :-)

    Maar het komt niet slim over. Daarbij begrijpt 98% van de langskomers (waaronder ikzelf) deze 'discussie' niet. Door het niet noemen van namen en omdat ik en anderen niet alle logs hebben gelezen bij die (welke? - hoef ik niet te weten!) anderen om een compleet beeld te krijgen. Ik ga daar ook niet lezen, maar je zet me er wel toe aan, omdat ik nu eenmaal probeer om dingen te begrijpen.

    Ik heb echter wel een vermoeden, maar die logs staan om een goede reden niet in m'n leeslijst. Niet omdat daar wel of niet word geroddeld, maar gewoon omdat die logjes me niet aanspraken.

    Ik heb wel 1 persoon waarmee ik reactiematig niet kan opschieten. Teveel gedram en te vooroordelig. Op de circa 100 reageerders die mijn pad kruisen is dat niet veel.

    BeantwoordenVerwijderen