donderdag 7 juni 2012

Monika

En dan heb je zomaar ineens een nieuwe vriendin. Helemaal uit Bangladesh. Lekker jong, nog nauwelijks grijs en zelfs wel een tikje ondeugend. Misschien bestaat Monika wel niet echt en is ze het resultaat van wat creatief Photofoppen door nare cybercrimannen.

Deze dame komt van een Indiase site en laat haar kleren en sieraden afdragen door het nooddruftige nichtje in Bangladesh. Ik vind mij Monika leuker en de kleding haar beter staan.

Voor de ongelovigen hierboven een schermafbeelding van m'n stats van heden. Toch 2 hele echte pageviews vandaag uit Bangladesh. 
Jaja niet veel activiteit op mn Bloggie, maar toch elke dag 10 - 30 pageviews voor oude logjes, meestal via een Google search. Er zijn ook altijd wel wat pageviews uit de US. Zijn dat mensen die via een US-proxy surfen? Nu we toch met de billen bloot gaan.
Dit is mijn top10 van meest populaire logjes. Colijn de Coter staat vanzelfsprekend fier bovenaan. Co heeft voornamelijk bekijks uit Belgie. Er was misschien recent een tentoonstelling aldaar over hem o.i.d. In Nederland genereert Co weinig, net zoals zijn naamgenoot.
De logjes met mijn naam tussen haakjes zijn nog uit de periode dat dit een duoblog was.
Om een of andere reden starten de stats in mei2008 terwijl wij toch pas na oktober2009 zijn gaan loggen. Ik heb dit blog uit een boedelscheiding toegeworpen gekregen en geen idee wat zijn lot(geval) was tussen mei2008 en oktober2009.

5 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo zie je maar weer dat fotoshoppen je niet mooier maakt
    (en haarverf trouwens ook niet)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Monika is slechter belicht dan Agni, toch geven haar onderbelichte ogen een vrolijker, ontspannen natuurlijke pose.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik weet het al, het is Molrat,die reist toch de wereld rond voor nieuwe soorten mieren?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. en kennelijk ook voor het eeuwige-jeugdelixer, scheelt een vermogen aan donkerblonde kleurspoeling.

      Verwijderen