vrijdag 22 juni 2012

Red Bull gaf geen vleugels

Het EK-voetbal kent ook voordelen, je update weer eens de kennis over adverterend commercieel Nederland op RTL4 tijdens het volgen van VI-Oranje. Om een of andere reden zijn Friezen Wilfred en Johan met Rotterdammers Rene en Jan (Genee, Derksen, vdGijp, Boskamp) ter ere van EK2012 van RTL7 (mannenzender) naar RTL4 (GTST-vrouwenzender) op Scheveningen verkast. Geen vervelende Studio-Aneecieden en Hilvo-020ers aan de borrel- en Moraballentafel, heerlijk.
O ja, er is tijdens het EK een ongelukje gebeurd op 13 juni 2012. Het ongelukje van Харків. Red Bull gaf ons namelijk ook geen samenspelende centrale duo's, middenvelders, backs en scorende spitsen.
Ik zag als lichtpuntje onderstaande Cartoon opeens tussen alle Oranje-commercials van AH op NL1 en Jumbo op RTL4 door vliegen.
Een Evolutie-cartoon: Red Bull geeft vleugels. Een heel mooie samenvatting van de evolutie van de mens in 30 seconden.  Natuurlijk niet in de juiste tijdschaal, dan had de mens maar een milliseconde het beeld mogen vullen vervuilen.


Hij is helemaal niet nieuw en er zijn er nog veel meer.

We kijken alvast vooruit naar de spannende wedstrijden (races) tijdens de Olympische spelen van London met een aardige commercial van British Airways:



5 opmerkingen:

  1. Misschien hadden ze Always moeten gebruiken. pp
    Die redbullfilmpjes zijn grappig.
    Verder..die sportzomer kan me gestolen worden, doe mij maar een gewone zomer :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja 's avonds lekker buiten zitten en wat eten en drinken in leuk gezelschap heeft ook mijn voorkeur.
      Ik heb gisteren voor je opgelet: Geen Always maar Libresse. Is een merk van het Zweedse SCA: Svenska Cellulosa Aktiebolaget.

      Verwijderen
  2. Ja, lekker piknikken in een fluisterbootje bv..
    Ach, vleugels zitten alleen maar in de weg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vleugels laten je wel fluisterstil over het water zweven en veel admin rompslomp & kosten besparen bij het huren van de drijvende OVliuts.

      Verwijderen
  3. Vleugels laten je wel fluisterstil over het water zweven

    je bent een dichter

    BeantwoordenVerwijderen